ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КИЧЕВСКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

 

Сите заинтересирани кандидати за учество на 18-та Интернационална Кичевска Ликовна Колонија 2011 да испратат (кратка биографија и неколку слики од уметнички дела најдоцна до 30.06.2011 на следнава адреса):kontakt@iklk.com.mk.

Колонијата започнува од 02.07.2011 и трае до 16.07.2011 година.

ИКЛК обезбедува бесплатен превоз од Аеродром Скопје до "Куќа на уметноста" Кнежино, како и материјали за работа кои се на товар на организаторот.

 

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КИЧЕВСКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА