ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КИЧЕВСКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

 

 

 

 

                   Во периодот од 03.07 до 17.07.2010 година се оддржа 17- по ред                                                    Меѓународна Ликовна Колонија

              

 

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КИЧЕВСКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА