ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КИЧЕВСКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

 

Ресторанскиот дел на овој објект располага со:

  • Ресторан 1-ви кат - 100 седишта;
  • Ресторан 2-ри кат - 200 седишта.

Хотелскиот дел располага со вкупно 80 легла, 2 апартмани,теретана,галерија со голем број на уметнички слики и сала погодна за одржување на семинари.

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КИЧЕВСКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА